Vanaf nu per week: het begin van de zomer…

Vrijdag 1 juli

Vanmorgen eerst boodschappen doen bij de Jumbo.  Daarna het een en ander opgeruimd en m’n FB gecheckt. Om half 12 begonnen met weggaan. De bus van 12 uur, en gigantisch in de file op de Noorderlaan. Om kwart voor 1 bij de Exki. Werkbespreking met Johan. De maand overlopen en afgesproken dat ik telkens een verslagje van de week rondstuur aan de stuurgroep. Johan heeft deze maand vakantie, dus hij zal niet reageren. Daarna nog op zoek naar dat Amerikaanse winkeltje en het gevonden. ’s Middags nog wat betalingen gedaan voor ProJOP. ’s Avonds voetbal gekeken.

Zaterdag 2 juli

Eerst eens goed uitgeslapen. Daarna ontbeten en nog wat boodschapjes gedaan. Eenmaal thuis eerst de buffetkast opgeruimd: al die cadeautjes mogen wel eens weg… De buffetkast schoongemaakt en daarna de badkamer in. Het oude kastje leeg gehaald en afgebroken. Het ladekastje ingeruimd en de vloer al wat schoongemaakt. Ook het bad uitgeboend, want dat was smerig… ’s Avonds weer voetbal gekeken, deze keer samen met Marlies en Lianne. België is uitgeschakeld; ze hebben niet goed gespeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s