Het gewone leven herneemt zijn loop

Deze week herneemt het ‘gewone’ leven zijn loop. Manlief gaat maandag weer aan het werk, en ook de kinderen moeten een paar keer gaan werken. Verder ben ik van plan om deze week een nieuwe laptop te gaan kopen. Ik wil ook wat administratieve achterstand inhalen en de powerpoint van de vakantie afmaken.

Zondag 6 augustus

Vanmorgen naar de kerk. Manlief is lector en verder is het een gewone zondagse kerkdienst met avondmaal. Na de dienst bespreek ik met een collega kerkenraadslid onze plannen om de kindernevendienstruimte wat praktischer in te richten en we spreken af om volgende week maandag de boel aan te pakken. Na de koffie fietsen we weer naar huis. Daar eten we iets en ik doe niet veel bijzonders. We steken vandaag de barbecue nog eens aan en we maken daar deze maand ons kokkerelavontuurtje van. Ik heb een aantal gerechtjes uitgezocht voor op en bij de barbecue: kebabspiesjes, garnalenspiezen, kipspiezen, zelfgemaakte linzenburgers en een lekkere salade.

Maandag 7 augustus

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s